jueves, 14 de julio de 2011

Cap secret és revelat sense abans veure amb el cor

L'única manera d'aprendre sobre la vida és viure-tranquillament iniciant un viatge de mil quilòmetres per un pas, amb passió, no pot ser d'altra manera s'ha de viure amb l'ànima, amb l'esperit amb el cor.

No tenir temps implica no poder pensar, no poder escriure, gastar el temps en xerrades absurdes o en quedar-se callat, a guardar la veu i sentir-se esgotat i entrar en crisi i després passen coses però el que té talent té sensibilitat extra i el que no doncs no la té.

Es pot ser qualsevol cosa i tenir una sensibilitat lucinant i es pot tenir la capacitat de transmetre i això ja és una altra cosa. Puc dir amb veu subtil: jo venc taronges i hi haurà qui digui: doncs si, vens taronges i que ... .. però també puc dir amb veu aguardentosa: jo venc taronges i ja estaràs provant el suc. per escriure això no he de ficar-me sota la taula, he hagut de viure. No puc ser una persona que es fiqui a quatre parets tancades, sense finestres perquè em falti vida perquè és l'única cosa que em va a omplir, cal viure, cal plorar, s'ha de patir, cal tenir els ulls oberts i el cor més obert.